Ansigtsbehandlinger

UniqueSkins ansigtsbehandlinger bliver udført med den professionelle og anerkendte hudplejeserie Exuviance. Jeg skræddersyer behandlingen, så den tager hensyn til netop din hudtype, og de eventuelle problemer du måtte have.

Alle Exuviance behandlinger udføres efter et patenteret samt veldokumenteret system, som betyder, at alle kan tåle behandlingen, selv den mest følsomme hud kan behandles med Exuviance.

Jævnlige behandlinger, som suppleres af daglig brug af hjemmepleje, er med til at forbedre ujævnheder i huden f.eks. fine linjer og rynker, urenheder, acne, ujævn pigmentering og tørhed. Selv problemfri hud har godt af regelmæssig behandling, så huden kan blive ved med at være sund og forekomsten af ældningstegn samt tørhed modvirkes.

Hos UniqueSkin er der derfor mange forskellige typer ansigtsbehandlinger, du kan vælge imellem.

Er du i tvivl, så kom ind og få en snak i mine hyggelige omgivelser i Hjertet af Frederikssund, og bestil en tid. Der kan købes klippekort til alle ansigtsbehandlinger – køb 5 og få den 6. med 50% rabat.

Beskrivelse på Ansigtsbehandlinger

Quick-Ansigtsbehandling (ca. 30 minutter)

Afrensning, frugtsyre peeling, maske, afsluttende serum, dagcreme og øjencreme samt vejledning 399 kr.

Teenage behandling (ca. 45 minutter) – Personer under 19 år

Afrensning, hudanalyse, frugtsyre peeling, dybderens, afsluttende serum, dagcreme samt vejledning 429kr.

Klassisk Ansigtsbehanling (ca. 60 minutter)

Afrensning, hudanalyse, frugtsyre peeling, dybderens, massage af ansigt og decollté, maske, afsluttende serum, dagcreme og øjencreme samt vejledning 529 kr.

Dybderens (ca. 60 minutter)

Afrensning, hudanalyse, frugtsyre peeling, dybderens, maske, afsluttende serum, dagcreme og øjencreme samt vejledning 529 kr.

Udvidet Dybderens (ca. 75 minutter)

Afrensning, hudanalyse, booster mod urenheder, frugtsyre, ekstra dybderens, maske, afsluttende serum, dagcreme og øjencreme samt vejledning 599 kr.

Anti-age Ansigtsbehandling (ca. 75 minutter)

Denne behandling er egnet til dig med tør hud og er begyndt/har fået tørhedslinjer eller begyndende rynker, der trænger til stimulering og opstramning i huden. Behandlingen består af: afrensning, hudanalyse, anti-age booster, frugtsyrepeeling, dybderens, ret af bryn, massage af ansigt og decollté, maske, afsluttende serum, dagcreme og øjencreme samt vejledning 599 kr.

Acne Ansigtsbehandling (ca. 75 minutter)

Har du fedtet og uren hud, eller har du tendens til acne, så er denne behandling lige noget for dig. Behandlingen består af: afrensning, hudanalyse, booster mod acne/fedtet hud, frugtsyrepeeling, dybderens, maske, afsluttende serum, dagcreme og øjencreme samt vejledning 599 kr.

Luksus Ansigtsbehandling (ca. 90 minutter)

Afrensning, hudanalyse, booster, frugtsyrepeeling, dybderens, retning af bryn, en lang og beroligende massage af både ansigtet, decolte og hovedbunden, øjenmaske, specialmaske, afsluttende serum, dagcreme og øjencreme samt vejledning 699 kr.

Prisliste
Quick-ansigtsbehandling399 kr.
Teenage behandling – Personer under 19 år429 kr.
Dybderens529 kr.
Udvidet dybderens599 kr.
Anti-age ansigtsbehanling599 kr.
Klassisk ansigtsbehanling529 kr.
Acne ansigtsbehandling599 kr.
Luksus ansigtsbehandling699 kr.
Alle Ansigtsbehandlinger kan suppleres med følgende tillægsbehandlinger:
Frugtsyrepeeling + maske på hals/decolte område99 kr.
Guld maske99 kr.
Øjenmaske85 kr.
Booster mod rynker eller acne85 kr.
Farvning af vipper eller bryn85 kr.
Diamantslining249 kr.
Hovedbundsmassage85 kr.