COOLA Solprodukter

COOLA Suncare er vaskeægte solcreme-specialister med én altoverskyggende mission: at forkæle og beskytte din hud med effektfulde og sunde produkter! I Coolas potente og prisvindende formler finder du de mest kraftfulde økologiske ingredienser fra naturen – kig efter økologimærket, der viser, at COOLAS produkter indeholder minimum 70 % økologiske ingredienser. Produkterne er naturligt rige på nærende vitaminer og mineraler og beskyttende antioxidanter; indeholder færre aktiver og solfiltre end andre mærker og er garanteret fri for skadelige parabener, petroleum, ftalater m.fl. COOLA suncare beskytter effektivt, mens den indeholder få kemiske solfiltre og ingen skadelige stoffer.

Coola er stiftet af Chris Birchby, der, efter at være flyttet til Californien, oplevede at solen var gennemtrængende og hård mod huden – og at det ofte var svært og ineffektivt at beskytte sig. I dag har Chris Birchby stiftet Coola, som er et brand, der ønsker at være dét brand i verden med den sundeste solfaktor og de mest naturlige hudprodukter.
Produkterne og solfaktorerne fra Coola er sammensat ud fra plantebaserede ingredienser som plankton, alger og hindbær, der alle har boostende og beroligende kvaliteter. Det er friske og naturlige ingredienser, der ikke irriterer huden og passer til hverdagens aktiviteter. Hos Coola arbejder man med en Farm to Face filosofi, som betyder at de produkter, man finder i naturen skal den korteste vej for at ende i et færdigt produkt, noget som sikrer dig mod mange forskellige tilsætnings- og hormonforstyrrende stoffer.

Hos COOLA anvender vi de mest innovative, videnskabeligt underbyggede ingredienser. Men de skal samtidig også være naturlige, økologiske, bæredygtige og lokalt fremskaffede.

Vores miljøbevidste sammensætninger er udviklet ud fra en Farm to Face® filosofi, der sikrer, at vi altid bruger de mest friske og mest potente naturlige og økologiske ingredienser. Vi indarbejder antioxidant-holdige Plant Protection® ingredienser i vores solcremer. Disse består af et udvalg af plantebaserede ingredienser, herunder alger og hindbærfrøolie, der naturligt hjælper med at øge vores produkters effektivitet. Dette gør det muligt for os at bruge færre traditionelle og potentielt irriterende solbeskyttelsesingredienser. Vi fjerner også alle de ting, du ikke vil have på din hud eller i miljøet, såsom parabener, GMO og oxybenzon.