Om klinikken

Velkommen til UniqueSkin

UniqueSkin er en professionel hudpleje klinik hvor Du er i fokus. En hyggelig lille skønhedsklinik som ligger i hjertet af Frederikssund, kun 5-7 min i gåafstand fra Frederikssund station. UniqueSkin drives og bestyres af Pernille som færdiggjorde Kosmetikker-uddannelsen i 2006. Pernille har derudover yderligere en spidskompetence i intim hårfjerning med både sugaring og voks samt CND Shellac. Hun arbejder derudover med resultatorienteret hudpleje og avanceret hud.

Hos UniqueSkin tilbydes der et bredt udvalg af behandlinger som Ansigtsbehandlinger, Diamantslibning, Skinpen, intim hårfjerning, sugaring, voks, Cnd Shellac, Manicure, Pedicure, retning og farvning af bryn og vipper, Lash lift, Rygbehandling, samt Behandlinger til mænd.

Hos UniqueSkin er målet at levere den bedste service, samt give dig en effektiv og grundig behandling med kyndig vejledning. Pernille videreuddanner sig løbende, samt holder sig opdateret med ny viden.

Hos UniqueSkin føres der kun professionelle produktserier, som alle er nøje udvalgt. Pernille kan derfor udføre behandlinger, der er tilpasset hver enkelt kundes hud, behov og ønsker. Udover dette kan du købe hudpleje produkter fra Exuviance, som jeg mener altid giver de bedste resultater. Derudover forhandler jeg også produkter fra COOLA, CND, Epiladerm.
( som du kan læse mere om under produkter )

Hos UniqueSkin lægges der vægt på positive kundeoplevelser. Disse skabes igennem behandlinger udført i afslappende og hyggelige omgivelser hvor DU som kunde altid er i centrum. UniqueSkin fokuserer på behandlinger, der gør en forskel for den enkelte kunde.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at komme forbi til en samtale eller ringe for rådgivning.
Kom og bliv inspireret, jeg glæder mig til at se dig hos UniqueSkin i Frederikssund.