Cnd Produkter

Vi forhandler følgende produkter fra CND. Se nedenfor pris og beskrivelse af de forskellige produkter.

SolarOlie også kaldet Solaroil er lækker pleje til dine negle. SolarOlien trækker let igennem både hud og negle som gør neglen stærk og fleksibel.

CND’s SolarOil er både en prisvindende og et af de bedst solgte produkter. Og helt naturligt, for de fleste genkender det med at have tørre og sprøde negle, der flosser i lagene og knækker let. SolarOil er en eksklusiv negleolie baseret på en blanding af fugtgivende og plejende jojobaolie, blødgørende risklidolie, fugtgivende mandelolie og genopbyggende E-vitamin, der tilsammen gør neglene ekstrem flexible og smidige. Med sin meget finde molekylestruktur trænger olien igennem både negle-og hudoverflader, så dine negle og neglebånd får det fulde udbytte af formlens blødgørende, nærende, fugtgivende og beskyttende ingredienser. SolarOlien er en vinder!

Den prisvindende Solarolie kommer i flere størrelser: 

  • SolarOlie 3,7 ml (Perfekt at have med på farten) Pris 45kr.
  • SolarOlie 7,3 ml 89kr.
  • SolarOlie 14,8 ml 129kr.

CND RESCUE RXX™

Genopbyg og reparer skadede negle med RescueRXx™.RescueRXx™ er redningen når dine negle har brug for akut hjælp, og du døjer med skadede negle, negle der knækker eller flækker nemt. På blot få dage kan der ses forskel, og neglekuren er et vidunderprodukt som alle kvinder bør prøve.

CND Scentsations Mango & Coconut Lotion.

Beskrivelse

CND Scentsations Mango & Coconut Lotion er en rig og fugtgivende lotion, som har en skøn duft af Mango og Kokos. Denne blødgørende lotion absorberes hurtigt i huden, og giver en opfrisket og silkeblød følelse. Indeholder A- og E-vitamin og Aloe Vera, der tilhører huden ekstra fugt. Dens delikate duft kombineret med den fugtgivende formel sikrer dig et lækkert resultat, der får din tørre hud til, at stråle på ny. Pris 139kr 245 ml.

Fordele:

  • Fugtgivende lotion
  • Dufter af Mango og kokos
  • Virker hurtigt absorberende på huden
  • Giver en silkeblød følelse
  • Kan både anvendes på hænder og krop
  • Alle hudtyper

CND Scentsations Black Cherry & Nutmeg.

Lækker håndcreme Lotion som er en rig og fugtgivende lotion, som har en skøn duft af kirsebær og muskatnød – uden at blive “for meget”. Denne blødgørende lotion absorberes hurtigt i huden, og giver en opfrisket og silkeblød følelse. Pris 139kr 245ml.

CND SPA Lotion

Cremerne er drøje i brug, og du behøver derfor kun at bruge meget lidt af gangen. Kom gerne forbi klinikken for at dufte til dem. 
Pris 59kr 59ml.

Gardenia Woods Lotion

Giver et overvæld af rig fugt og plejer huden med en botanisk blanding af beroligende kamille og rensende sandeltræ. Den silkebløde Formel giver en blød fornemmelse på huden, med en delikat duft af Gardenia og Jasmin.

Bright Citron Lotion

Genopretter hudens udstråling med en botanisk blanding af fugtgivende honning og rensende kafir lime. De nærende formler lysner huden, mens en mousserende byge af pink grapefrugt og varm ravduft puster nyt liv i sanserne.

Sugar Vanilla Lotion

Varm duft af vanilje tilføre huden fugt og næring fra olivenolien, så den blir silkeblød og smidig.